ˆ

Dane osobowe

Blok przełączania pomiędzy informacjami aktualnymi i archiwalnymi

Lista informacji

KLAUZULA INFORMACYJNA dla klientów Starostwa Powiatowego w Sulęcinie

Data wprowadzenia informacji do BIP: 2017-09-20 10:13:03

Akapit nr 1 - brak tytułu

Zgodnie z art. 24 ust.1 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (tekst jedn.: Dz.U. z 2016 r. poz. 922) informujemy, że:
1)    administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Starosta Sulęciński z siedzibą: 69-200 Sulęcin, ul. Lipowa 18a
2)    Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu realizacji ustawowych zadań urzędu i nie będą udostępniane podmiotom innym, niż upoważnione na podstawie przepisów prawa,
3)    posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania,
4)    podawanie danych osobowych w zakresie wynikającym z przepisów prawa jest obowiązkowe.  W sytuacji dobrowolności podania danych osoby będą o tym fakcie informowane.
5)    podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji wskazanych wyżej celów.
 
 
Administratorem Bezpieczeństwa Informacji w Starostwie Powiatowym w Sulęcinie jest Adrianna Banak (tel. 95 755 5243 wew. 32)

Rejestr zmian

Podmiot udostępniający informację: Powiat Sulęciński
Osoba, która wytworzyla informację: Adrianna Banak Data wytworzenia informacji: 2017-09-20 00:00:00
Osoba, która odpowiada za treść: Adrianna Banak Data wprowadzenia do BIP 2017-09-20 10:13:03
Wprowadził informację do BIP: Agnieszka Zmysłowska Data udostępnienia informacji: 2017-09-20 10:13:06
Osoba, która zmieniła informację: Agnieszka Zmysłowska Data ostatniej zmiany: 2017-09-20 10:16:55
Artykuł był wyświetlony: 234 raz(y)
Zobacz pełną listę zmian czytanej informacji »
ˆ

Nagłówek strony

  • BIP
  • Godło RP
herb

Biuletyn Informacji Publicznej

STAROSTWO POWIATOWE W SULĘCINIE
ˆ

Ustawienia dostępności

Zmiana wielkości treści w serwisie
Zmiana kontrastu serwisu